Fredag den 21/9

Det var full aktivitet på samlingen idag med elever som (som vanligt) gjorde "Nalle five" för att visa att de var i skolan och sjöng och klappade för varandra.





Alvar berättade för oss om vad som hade hänt på elevrådet och kunde berätta att vi skulle få flera av våra önskemål uppfyllda. Både hinkar och bollar var redan inköpta och när det gällde en basketkorg som var lite lägre skulle frågan skickas vidare till rektor.


Därefter var det dags för lådarbete.

 

När vi kommit så långt i programmet var klockan ovanligt mycket och alla var lite extra sugna på frukt eller smörgås vid fikastunden.


Så bar det av ut för lite rast innan vi gick in och tittade på veckans blogg och pratade om allt vi gjort.


Som vanligt avrundade vi veckan med sångstund. Wilmer hade turen att få välja en av sångerna idag och då blev det storm i klassrummet (liksom det såg ut att vara utanför fönstret också).



Än en gång en påminnelse om det är någon som vill komma på föräldramötet men inte har anmält sig. Hör av er så fort ni kan till mig så att jag kan berätta för Malin hur många vi blir. Om intresset är så litet som det ser ut i nuläget (innan anmälningstiden har gått ut) så ställs det in men innan dess vill jag bara passa på att påminna er så att ni inte missar OM ni vill vara med.

Trevlig helg önskar hela arbetslaget!
gm
Lisa






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6