Torsdag den 20/9

När pojkarna samlades i klassrummet och hade en stunds fri iPadtid i morse berättade Alvar att han ville visa oss andra en bild i sin fotokalender. Alltså satte vi upp iPad på samlingsschemat och när vi kom till den punkten fick vi se när Alvar var och red.


Innan dess hade vi bland annat hunnit titta vilka som var i skolan.


Flera av killarna frågade efter Wilmer och därför pratade vi om var han var.


När samlingen var slut fick alla en stund med sina låduppgifter. I lådan låg även iPaden men denna gång låst till "Skoltavlan" och de uppgifter som fanns där. Både Harry och Jacob jobbade en stund med räkneappen.

Efter rasten var det dags för bildarbete. Vi rev silkespapper som vi sedan klistrade på varsitt vitt papper. Det börjar synas att vi har tränat denna uppgift och det blev många röda och gula bitar i lådan och sedan på papprena.





Sista lektionen hann vi med flera saker. Vi tränade på att krypa, läste boken om Kotten som får besök, lekte hund och berättade i våra fotokalendrar. Det var jätteroligt att se pojkarnas engagemang när boken kom fram. Det märktes tydligt att de kände igen den :-)
Dessutom njöt vi av att se alla fysiska ansträngningar som hela gruppen gjorde!


 


Malin, vår rektor, berättade igår att det i nuläget är väldigt få anmälningar till föräldramötet. Vi vet inte om det beror på att folk inte kan/vill komma eller om det beror på att man inte har anmält sig än. Malin sa dock att vi kommer ställa in det om vi inte blir fler. Därför vill jag bara dubbelkolla med er. Vill/kan ni komma och har ni anmält er i så fall? Hör av er till mig omgående så att jag vet och kan vidarebefordra vår klass önskemål till Malin. Mötet är planerat till den 1/10 kl.16.30.

/Lisa



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6