Fredag den 16/11

Idag har vi avrundat barnboksveckan (även om vi ändå kommer att fortsätta med böcker och allt möjligt som hör till det framöver ;-) ). 
Efter samlingen jobbade alla en kort stund med sina låduppgifter. Vissa pratade till bilder i fotokalendern. Här ser vi när Wilmer och Harry tittar på det som vi spelat in om gårdagens teater.


På rasten var det dags för tipspromenad med de bokfrågor som alla klasser skrivit. Det var ganska svåra frågor men ändå kul att gå runt och leta efter lapparna. Vi är lite nyfikna på om de andra barnen kunde vår fråga om Lilla Kotten.


Inspirerade av just boken om Kotten som får besök fortsatte vi därefter vårt teaterprojekt. Alla som ville fick även idag klä ut sig. Alvar ville ta på sig nästan hela högen med utklädningskläder, om han hade fått, så han blev nog ganska varm under övningen ;-). När teatern var slut och alla hade sagt hej då och gått ut genom dörren (som i boken) så fick de som ville behålla kläderna på för att gå till matsalen och äta. Det var ganska kul att äta mat i hatt tyckte Jacob. Många andra barn och vuxna var också utklädda.



Som vanligt avrundade vi dagen med sångstund och så här såg det ut när vi sjöng "Åh vad jag känner mig glad" i en av sångerna:


På måndag är det utvecklingsdag och både skola och fritids är stängt. Endast de elever som har anmält behov direkt till Malin kommer att vara på skolan. Vi andra ses på tisdag igen.
Malin har lagt ut en fråga om avslutningsdagen på Unikum. Jag bifogar samma info här:
Trevlig helg önskar hela arbetslaget!
genom
Lisa





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6