Måndag den 16/12

Idag på samlingen gick vi igenom vem som var i skolan, vi tittade även extra mycket på kalendern. Då det hände olika aktiviteter denna veckan. Imorgon kommer vi att ha julfest tillsammans med andra elever på lågstadiet och mellanstadiet. På onsdag har vi julavslutning i kyrkan. Innan samlingen var slut tog vi fram adventskalendern. Idag var det Alvar som fick titta på vem som skulle starta ljuset i adventsljusstaken. När han hade hittade rätt siffra kom Harrys namn upp, det betyder att han fick starta tre stycken ljus i adventsljusstaken, då det var tredje advent igår. 




Efter förmiddagsfika och rast var det tid för idrott tillsammans med Vilmer.  De började lektionen med att ha rörelse till musik. Innan lektionen slutade var de nere på mattorna och rullade boll till varandra.


Vi slutade skoldagen med att läsa " I babblarnas hus". Eleverna fick hjälpa mig att gissa på vem som fanns bakom ett föremål.  Vi gjorde  även många olika aktiviter när vi tittade i boken. Man fick träna på att bygga, diska, bolla, blåsa bubblor, blöta ner våra händer och dansa till musik. Vi slutade lektionen med att ha avslappning. 






Imorgon (tisdag) har vi julfest här i skolan. De som vill får gärna ta med sig en tomteluva som de få ha på sig på festen.

På onsdag har vi julavslutning i Allhelgonakyrkan kl 9.30, vi går ifrån skolan vid kl 08.50. En del går hem med sina föräldrar efter kyrkan. Vi andra som ska till skolan beräknas vara tillbaka innan lunch.

// Caroline  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Fredag den 5/6

Tisdag den 9/6