Onsdag den 12/2


Grupp två startade inledde onsdagen med motorik i idrottshallen.


Under tiden hade grupp ett samling och ett arbetspass i klassrummet. Idag stod räkning på programmet. Vi ramsräknade till 10-sången, spelade bowling och räknade hur många vi sköt ner samt spelade memory och räknade brickor på olika sätt.


När grupp två fyllt på med lite energi i form av förmiddagfika så gick de in och hade samling. Olle gjorde även färdigt sin pratbubbla med bilder/ord som berättar hur en kompis kan vara.


Därefter samlades vi tillsammans med kompisarna i A-klassen i kapprummet för att sätta upp alla våra pratbubblor. Vi fick höra vad var och en hade valt att skriva om ”en kompis” och till slut var väggen full av pratbubblor.



Eftersom vi fick lite tid över övade vi också på några av våra kompissånger.



Efter lunch jobbade vi vidare med ”Må bra-temat”. Idag stod rörelse i fokus. Vi tittade på en film om motion, pratade om vad man kan göra om man vill röra på sig, tittade på flera filmer och bilder när vi rört oss på olika sätt den här veckan och slutligen passade vi på att röra på oss till musik. Eleverna fick välja rörelser och då blev det köra rullstol/springa/gå, vinka och dansa.



/Lisa


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Fredag den 5/6

Tisdag den 9/6