Fredag den 12/6

Nu har sommarsångerna klingat ut och vi har önskat varandra ett skönt sommarlov.

Det var med blandade känslor som vi avrundade terminen och sa hej då till varandra. Några av oss ses i höst när skolan börjar igen men Alvar och Harry börjar mellanstadiet och lämnar vår klass. Det tror vi blir jättebra för dem men vi kommer sakna dem enormt! Därför var jag både glad och ledsen när vi skulle berätta hur vi kände oss i morse.



Men sommarlovsavslutning är trots vemod en festlig dag. I klassrummet fanns det ballonger och en flagga för att understryka detta men även en ros till alla kära barn och vuxna.



I almanackan kunde vi se att Vilmer skulle fylla år lite senare i sommar och att vi inte skulle ses den dagen. Därför sjöng vi och hurrade för honom idag.


Martin, vår rektor, kom och hälsade oss alla en glad sommar.


Sedan tittade vi i elevernas målpärmar och såg vilket fantastiskt arbete de gjort under läsåret.





Det var värt en stor applåd!


Sedan var det dags för gemensam sommaravslutning och sångstund ihop med de andra två grupperna. Vi började med att eleverna fick välja några sånger. Då blev det ballongsången och Må bra-sången.



Slutlingen sjöng vi in sommarlovet med hela skolan, trots att vi var i olika klassrum. Genom en film med komp och dirigering kunde alla sjunga både "Sommarlovet" och "Den blomstertid" precis som vi alltid brukar göra.


Nu återstår bara att tacka så mycket för det här läsåret. Det är en stor ynnest att få träffa våra elever varje dag, vara del i deras utveckling och njuta av deras sällskap! Vi är dessutom väldigt tacksamma för samarbetet med alla er föräldrar. Stort tack för det förtroende ni ger oss!

Hoppas att ni alla får en riktigt fin sommar, trots läget i världen,
och välkomna tillbaka den 18/8 kl.8.20!

/arbetslaget gm Lisa











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6