Torsdag den 11/6

Idag på samlingen var vi fyra elever,  vi pratade om vilken dag det var och vad det var för väder. Vi sjöng och klappade även för varandra. 


Innan samlingen var slut delade vi upp oss i olika grupper för att jobba lite med inviduella arbete. Några fick arbeta med sina ipad och andra jobbade med månaderna, samt att berätta med sin kommunikationskarta.


Dagen fortsatte med idrott ute. Vi började lektionen med att gå  må bra rundan, det är fyra duktiga elever som vet precis vad de ska göra. Vi slutade hela lektionen med att ha avslappning nere på den blå mattan. 


Hela skoldagen slutade med att vi hade en "Kompis lektion" . Vi fick titta på ett avsnitt från Grodan och hans vänner, sjunga några kompis sången och slutade hela med att röra oss till babblarna. 



Imorgon är det alltså skolavslutning.Skolan börjar som vanligt 8.20 med en kort samling. Efter samlingen ses klass 1-3A och 1-3B för en gemensam sångstund med fokus på sommarsångerna. Kl 10 går skolskjutsen hem för dem som inte ska vara kvar på fritids eller bli hämtade av föräldrar.



/// Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6