Fredag den 24/8

I morse passade vi på att låta alla pyssla en stund med sina iPads innan samlingen. Wilmer, som fick sin nya iPad i morse, tyckte att de andra pojkarna hade roligare appar i sina så han fick låna min istället. Jag förstår honom för vår IKT-pedagog har inte hunnit skicka ut de appar vi bett om än och därför var det bara bloggen som fanns på hans iPad så dags. Det var väldigt roligt att se hur fokuserade alla fyra var under denna stund och just på grund av det så lät vi det ta lite extra tid. Inte hela världen att samling och förmiddagsfika blev lite förskjutet.



Detta fick vi dock sota lite för när det var dags att gå in efter förmiddagsrasten. Plötsligt var det inte så mycket tid över för arbetspasset med Fotokalendern men trots det har alla killarna nya bilder i sina fotokalendrar och lite prat till dessa. Vid det laget hade även Wilmer hunnit få den appen.

Som vanligt avslutade vi skolveckan med sångstund i stor grupp. Det är en högtidsstund att få träffa alla entusiastiska elever och musicera ihop.


Trevlig helg önskar hela arbetslaget!
gm Lisa




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6