Torsdag den 30/8

Vad är det för en dag? Det är ingen vanlig dag...för det är Alvars födelsedag! Morgonen inleddes med flagga på bordet, sång för födelsedagsbarnet (flera gånger på begäran) och en bra stund där vi tittade på hans iPad hur firandet där hemma hade gått till. Kul,
tyckte fler än födelsedagskillen!



Det är så roligt för hela klassen verkar känna sig hemmastadda i skolan. Vi kan introducera det ena ny momentet efter det andra utan att någon verkar tycka att det är för mycket. Visserligen har tre av eleverna varit med förut men det innebär inte att man för den skull kan räkna med att dra igång alltför mycket på en gång i höststarten.

Tydligt är dock att vårt tema ger igenkänning för flera av pojkarna och idag var det dags för bild och form. Vi plockade fram grönt silkespapper som alla fick hjälpas åt med att riva i mindre bitar. Vi skulle skapa en grön kuliss till en äppeltavla.



När vi hade en rejäl hög tog vi tapetklister och limmade fast de gröna pappren på ett stort vitt papper. Det var ganska kladdigt men vi var nog flera som njöt av känslan ;-)



Något annat som hela gänget njöt av idag var vädret. De var inte alls så sugna på att komma in efter rasten.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6