Fredag den 28/9

Idag var det Tunaolympiad på skolan och på samlingen pratade vi om att vi skulle gå och titta på när de spelade bubble ball ute på kullarna under rasten.


Men, innan dess hann vi med lite lådarbete. Harry började så smått arbeta mot sina nya mål och Wilmer och Jacob gick igenom sina.

 

På fruktstunden fanns det äpplen och saftiga päron att välja på och det var två gossar som mumsade i sig av päronet med hög hastighet.



Vädret var väldigt varierat under dagen och just när vi skulle ge oss ut genom dörren för att gå till kullarna kom det en rejäl regnskur så vi fick vända och byta om. Väl ute på kullarna sken solen igen och högstadieungdomarna sprang omkring och spelade fotboll med stora bollar på sig, bubble balls.


När vi tittat färdigt gick vi in och tittade på veckans blogg innan det var dags att hänga på låset i matsalen för att hinna i tid till Tunaloppet. Låg- och mellanstadiet sprang Tunaloppet och vi hängde på med våra elever på delar av distansen. Det var jätteroligt att springa, rulla, cykla tillsammans och extra kul att springa i mål när de andra hejade. 




Därefter blev det prisutdelning. Alla eleverna i vår klass fick dipolm som nu ligger i väskorna.

 

På måndag blir det föräldramöte kl.17.00-18.30 i vårt klassrum.

Trevlig helg!
Önskar hela arbetslaget
gm Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6