Torsdag den 27/9

Ni skulle vara i vårt klassrum på morgonen och se hur fokuserade våra elever är när de i tur och ordning kommer på plats i klassrummet och plockar fram sina iPads.


Efter en stunds fri aktivitet med iPaden bröt vi för att sätta igång samlingen. När vi kommit fram till att det var torsdag kunde vi se i almanackan att det skulle bli fotografering idag.


Efter samlingen var det munsaga för delar av gruppen och därefter lådarbete.

 

Sen blev det plötsligt lite bråttom att äta frukt och ge sig av till fotograferingen. Vi samlades i lilla gympasalen med alla tre grupperna i 1-3. Var och en fick ta ett porträttfoto och därefter var det dags för gruppfotot med oss all. Jag tror att alla till slut tyckte att det var ganska roligt med fotograferingen när de väl vant sig vid ljudmiljön.

Vi avrundade dagen med vår äppelrap. Eleverna rappade, tecknade, pekade och trummade. Därefter plockade vi fram en ballong och lekte med. Roligast av allt var nog när vi släppte ballongen så att all luft åkte ut och ballongen flög iväg.





Jag påminner igen, vill ni att vi har föräldramöte på måndag kl.16.30 med våra två grupper trots att det stora mötet är inställt? Vår tanke är i så fall att gå igenom lite vad vi jobbat med under den första delen av terminen, titta lite på apparna på iPadsen och ge er föräldrar tid att prata med varandra. Jag vill ha omgående besked så att jag kan meddela er via bloggen i morgon hur det blir.

I morgon har högstadiet Tunaolympiad. Även mellanstadiet har lite aktiviteter under dagen och vi är inbjudna att delta i Tunaloppet efter lunch. Vi kommer även att gå och titta på när högstadieeleverna spelar bubble balls.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6