Torsdag den 15/11

Så roligt det var för mig att komma tillbaka till skolan idag efter några dagars konferens i Stockholm! Borta bra men hemma bäst får man verkligen säga tack vare våra fantastiska elever.

Barnboksveckan fortsätter och idag var det dags att förbereda morgondagens utklädning. Vi läste Kotten får besök under morgonens samling. Efter rasten var det dags att själva leka tekalas där det kom många på besök. Från början var jag alldeles ensam och hade det jättetråkigt men ju fler besökare som kom desto roligare blev det. Alla som ville fick möjlighet att klä ut sig under teaterövningen.




På eftermiddagen fick pojkarna välja en bok som vi skulle läsa från vår boklåda. Eftersom det var flera förslag fick vi göra Ole dole doff och då föll lotten på "Kråke på brandstationen". Vi kunde konstatera att vi kände igen det här med brandlarm och brandövningar och Jacob berättade att man måste gå ut om brandlarmet börjar låta.

Till slut avrundade vi dagen med att titta på film från vårt lilla teaterprojekt på förmiddagen. I morgon upprepar vi detta och sedan får de som vill behålla utklädnaden resten av dagen, precis som många andra i skolan kommer göra.



/Lisa


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6