Tisdag den 18/12

Idag har vi haft mycket fokus på film. 
Vi inledde dagen med en lång härlig samling utan stress att hinna i tid till något annat och som avrundning på den väntade adventskalendern och ljuständning. Wilmer som verkade se fram emot just det momentet allra mest fick vänta en bra stund på önskeaktiviteten.


Efter rasten började dagens tema med filmföreställningar i två omgångar. Vi visade "Midnatt råder" och filmen från i våras med "Kotten får besök". Den tredje filmen var en variant på samma berättelse men med namnet "Lisa får besök". Denna film finns nu delad på elevernas drive så att ni kan se den hemma. Om någon är sugen på att läsa boken som inspirerat oss så heter den "Lilla Kotten får besök" och är skriven av Lena Anderson.



I morgon delar vi upp oss i två grupper under förmiddagen. Wilmer och Jacob går till Allhelgonakyrkan för att öva inför avslutningen medan Alvar och Harry börjar dagen med motorik i idrottshallen. Caroline och Vilmer åker till kyrkan med pojkarna (där jag väntar på hela kören) och de kommer att ta bussen. Linus och Isabelle är kvar i skolan.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6