Fredag den 25/1

Efter morgonens samling tog alla pojkarna sina iPads och berättade till veckans bilder. Det är roligt att se hur delaktiga alla är i detta berättande, var och en på sitt sätt. 

När vi fått i oss lite förmiddagfika var det dags för rast. Alvar var väldigt sugen på att komma iväg ut och idag blev det favoritsysselsättningen, bollek. Det funkar i alla väder och kläder även om det blir lite otympligare med vantar ;-)


Efter rasten fortsatte vi vårt berättande men den här gången tillsammans genom att titta på några av bilderna i veckans blogg.


Slutligen avrundade vi dagen med sångstund ihop med de andra klasserna. Innan sångkorten kom fram sjöng vi två nya sånger. Den ena var en som de brukar sjunga i 4-6C och den andra en helt nyskriven. Till den senare plockade vi fram tre stora trummor som vi först räknade och sedan spelade på. Harry var mycket sugen på att spela på dem så han blev först i tur att prova.

När fritids började satte Jacob igång med att förbereda mellanmålet och när jag gick från skolan doftade det härligt från scones i ugnen!



Trevlig helg allihop!
önskar hela arbetslaget
gm Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6