Onsdag den 23/1

Under förmiddagfikat var det fyra mycket kommunikativa gossar vid bordet. Wilmer hade mycket som han försökte säga till både vuxna och barn så vi hämtade hans bildkarta. Även Harry ville använda sina bilder och prata kring dem med Vilmer.


Sedan var det dags för mer snöarbete. Efter förmiddagsfikat konstaterade vi än en gång att snön i lådan hade försvunnit och att det bara fanns vatten och stenar i lådan.


Alltså fick vi klä på oss och gå ut och samla in ny snö.


Inne igen skopade vi upp snö i varsin tallrik. Några av oss gjorde även snöbollar. Sedan målade vi på snön. 



Alvar och Caroline kom igång med att blanda alla färgerna så att hela paletten plötsligt blev brun. Det syntes även på de som blandade ;-)
Blandar man färg med sådan inlevelse kan det ge vissa spår. Vi tyckte att Alvar såg ganska kul ut efteråt och det verkade han också tycka.



På eftermiddagen när vi sjungit, hittat på ljud att härma samt spelat cajun och rytminstrument var dagen slut. Innan vi skiljdes åt tittade vi till våra snömålningar. De hade fått ett helt annat utseende och i vissa av tallrikarna var det bara färgat vatten.



Extra roligt idag var att vår nya lärling började hos oss! Hon heter Bella och ska vara i vår klass måndag-onsdag hela teminen.

/Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6