Torsdag den 31/1

Efter morgonens samling plockade vi fram våra låduppgifter och arbetade en stund. Det var ett efterlängtat arbete eftersom vi inte gjort det på ett tag.


Innan lunch fortsatte vi med filmprojektet. Det har blivit ganska många filmer vid det här laget och pojkarna hjälptes åt med att välja ut vilka vi skulle se på. Sedan valde Alvar att vi skulle filma verbet "ta". Till det spelade vi en hel del teater för att illustrera ordet. Här ser vi hur jag tar trumman från Jacob.


Efter lunch väntade två nya dramauppgifter. Först hittade vi en vit tygbit. Vi provade att klä ut oss till spöken och göra spökljud till varandra.


Därefter gjorde vi om tygbiten till ett litet spöke som var och en fick spöka med. Det blev en hel del läskiga eller roliga ljud.


I en korg hittade vi tre burkar. En av burkarna innehöll skratt. Om man lyfte på locket så kunde man inte låta bli att skratta. Det blev en rolig stund och till slut hade vi nästan ont i magarna.



När vi närmade oss skoldagens slut sa Wilmer att han ville ha en sak i skåpet och vi kom fram till att det var vår trummaskin. Eftersom det fanns tid för det så avrundade vi dagen med lite improvisation på den.







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 17/8

Fredag den 12/6

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6