Måndag den 11/2

Idag var inte jag med eleverna men Linus, Vilmer och Måns såg till att arbetet flöt på enligt plan. Dagen började med motorik hos Johan i idrottshallen. Dansstopp och styrkeövningar för armar och ben stod på träningsprogrammet.


Efter lite förmiddagsfika blev det tid för rast och gemensam bollek innan gruppen gick in för att måla. Den här veckan har hela skolan gemensamt fokus på vänskap och i detta arbete ska vi tillverka en stor blomma som beskriver en bra kompis. Dagens del i det arbetet var att måla ett underlag att klippa ut blomblad ur. Alla tre killarna var delaktig i målandet och man fick välja på om man ville måla med händer, pensel eller roller. Det ser ut som om de inledde med pensel och roller men om jag ska tolka resultatet så tror jag att det blev en del handmålning också ;-).



Dagen avrundades sedan med en mysig stund på mattan. Efter att ha bullat upp med kuddar läste de en bok om Lilla Anna och Långa Farbrorn som förberedelse till nästa biobesök och därefter blev det lite avkoppling till musik.

/Lisa



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6