Onsdag den 27/2

Efter ett motorikpass på morgonen var det skönt med lite vila och förmiddagsfika innan vi gav oss ut på rast i solen. Wilmer, Jacob och Caroline hittade på en ny sandlek där man fick hälla sand på varandra om man hade på sig kapuschongen. De verkade ha väldigt roligt tillsammans.



Sedan var det dags att berätta. Idag hade jag gjort ett bildspel av bilder från sportlovet på fritids. Vi tittade på det tillsammans och hjälptes åt med att berätta om vad vi såg. Pojkarna hade tillgång till pekkartor under tiden för dem som ville använda det. Det färdiga bildspelet kommer jag att dela på driven i kväll eller i morgon.

Under det sista arbetspasset hann vi med mycket. Vi började med att prata om morgonens biobesök och läsa ännu en bok om "Lilla Anna och Långa Farbrorn". Därefter plockade vi fram dramakorgen. Först ut var spöket som hittade på många olika ljud idag. Alla fick välja varsitt som vi sedan härmade och sjöng om. Därefter var det burkarnas tur. I dem hittade vi både skratt, harkel och gråt och alla tre pojkarna var mycket engagerade i leken.







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6