Tisdag den 26/2

Vi har haft en jättebra dag i skolan full med arbete och samspel. Den här bilden illustrerar så väl hur fint gruppens samspel har utvecklats. Numera ser vi jättemycket av interaktion mellan eleverna och vi njuter av både bus och samarbete.


Efter ett intensivt morgonpass där alla deltagit aktivt och fokuserat i samling, munsaga och film-/verbprojektet tog vi paus med lite förmiddagfika. Under detta kunde vi se både bus och samarbete mellan eleverna. Jacob och Alvar samverkade en längre stund kring hur man gör när man fångar frukt på en gaffel. Så roligt att se hur man kan inspirera och hjälpa varandra.

Väl ute i vårvädret fick pojkarna välja om de ville stanna ute lite längre eller gå in och baka och valet föll tungt på att få stanna ute, så vi gjorde som de önskade. Wilmer och Jacob byggde och bakade tillsammans i sandlådan medan Alvar bland annat tränade prickskytte med en boll.


Efter lunchen hade vi besök av Sara från biblioteket. Hon var först med och tittade på vår musiklektion där pojkarna hade flera roliga idéer hur de ville göra ljud.



Vi spelade även lite olika instrument och fick bland annat välja på olika rytminstrument som vi sedan spelade tillsammans på.


Sara avslutade med att läsa en dikt för oss i en bok som hon hade med sig.


På torsdag ska vi åka på bio och det kunde vi se i almanckan. Vi berättade för Sara att vi läst om Lilla Anna och Långa Farbrorn och att det var den filmen vi ska se.


I väskorna ligger nu ganska många lappar som vi lagt dit idag. Dels är det nya samtyckesblanketter för våra bloggar och dels är det lovblanketter från fritids. 







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6