Torsdag den 28/2

Det var en liten grupp som samlades i morse. Vi tittade på bildspelet från igår och lyssnade på det vi berättade till bilderna (ligger på pojkarnas drive nu). Dessutom kunde vi se i almanackan att det vankades mer film under dagen.


Efter lite förmiddagsfika fick vi snabba på för att hinna i tid till "Lilla Anna och Långa Farbrorn". Det blev en kvick promenad i vårsolen och därefter en bioföreställning på 45min.



Tillbaka på skolan avrundade vi dagen med en sångstund tillsammans med William och Olle i parallellgruppen. Det positiva med att bara vara fyra sångare är att "Ole dole doff" hinner landa på alla så att man får bestämma minst en sång var. Det blev ett hopkok av favoriter med mycket deltagande från alla fyra.



Idag fick vi reda på att alla iPads ska samlas in. Hela systemet ska ändras vilket innebär att vissa iPads till och med är för gamla. Jag vet inte hur lång tid det tar innan vi får tillbaka dem men bloggen fungerar i alla fall som vanligt. Tyvärr medför detta påbud att alla fotokalendrar kommer att raderas. Jättetråkigt tycker vi men kan inte göra något åt det. Jag ska försöka rädda bilderna till driven men allt som vi har talat in försvinner.

I morgon är det utvecklingsdag och alltså ingen skola. Fritids är öppet för alla som har anmält att de ska vara där.
/Lisa



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6