Onsdag den 20/3

Idag inledde vi dagen med att göra oss redo för avfärd och gå igenom vad som skulle hända.


Därefter gav vi oss av till bussen. Alla sex grupperna från grundsärskolans låg- och mellanstadie packade in sig i bussen och satt redo för avfärd redan innan utsatt klockslag. Det var nog rekord ;-)


Väl framme var det direkt dags för matsäck, dvs ganska tidig lunch, men alla åt med god aptit från sina respektive matsäckar. 



Det var ganska kallt och regnade lite smått hela lunchen så när vi ätit färdigt var det skönt att gå in och värma sig lite och göra sig redo för första aktiviteten som var en teaterföreställning, "Pojken och stjärnan". Den handlade om en häst och en pojke som var väldigt goda vänner och bodde på en cirkus. En elak cirkusdirektör skiljde dem åt men efter mycket äventyr kom hästen hem igen och direktören förstod att han gjort fel och blev snäll.

Efter en lång, fin föreställning var det dags att titta på utställningen om småkryp. Det fanns både bilder och miljöer som var uppbyggda och vi tittade runt i vår takt vilket innebar att de flesta av oss missade den sista aktiviteten som var en kort utomhusuppgift där man fick måla småkryp på en sten.





Nöjda men trötta återvände vi sedan till skolan efter en innehållsrik utflykt.

I morgon "rockar vi sockorna". De som vill får gärna ta på sig två olika strumpor. 
Vi får dessutom besök av två speciallärarstudenter vilket jag skickade hem info om i förra veckan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6