Tisdag den 26/3

Vi inledde dagen med en ganska kort samling där vi mest fokuserade på vilka som var i skolan och klappade och sjöng för varandra.


Eftersom Harry skulle åka och bada ihop med  pojkarna i parallellgruppen fick han börja göra sig redo för detta efter samlingen medan vi andra plockade fram en liten robot som Jacob gav namnet Abbe. Man kunde programmera Abbe så att han gick ett visst antal steg och vår uppgift var att försöka få honom att gå till den glada gubben. Om man ska tolka engagemanget så var jag inte ensam om att tycka att detta var kul. Abbe har vi lånat tillfälligt av en av mellanstadiegrupperna men vi bestämde oss snabbt för att köpa en egen efter att ha provat idag.



Under förmiddagen bakade vi scones och idag finns de med i väskorna för avsmakning.


Sist för dagen hade vi musik. Idag testade vi bland annat att sätta fast tamburiner eller marackas på olika kroppsdelar och göra rörelser så att de lät. Vi kom på massa roliga sätt. Alvar ville ha dem runt magen. Jacob ville sätta fast dem på huvudet. Wilmer ville ha dem på fötterna och Harry lät Caroline sätta en på handen så att han kunde slå/klappa på den.


Vi avrundade dagen med en liten stund ihop med Abbe igen så att även Harry fick prova.´

Vill bara påminna om att fritids vill ha in sommarlovslappen den här veckan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6