Onsdag den 24/4

Nu när Johan är ledig under några veckor så håller Caroline, Linus och Vilmer i motoriklektionerna. Det var törstiga och hungriga barn som återvände till klassrummet därefter så jag misstänker att det hade varit en hel del rörelse...



...men trots det fanns det energi över för fysisk aktivitet på rasten. Harry busade och "rymde" med sin cykel, Alvar kastade boll och Jacob och Wilmer dansade till musik.



Även om rasten var härlig och alla såg ut att trivas så var det ingen som protesterade när jag sa att vi skulle gå in och titta på våra bokstavsfilmer och göra en ny. Efter att ha lyssnat och tittat på A och J så påbörjade vi bokstaven H. Kanske ser ni ett mönster i vilka bokstäver vi väljer...?

Dagen avrundades på två olika håll. 
Harry och Linus läste böcker och hade det mysigt i klassrummet en bra stund. Bland böckerna fanns nu även "Herr Otto" som vi fått tag på genom vår skolbibliotekarie. 
Wilmer, Jacob och Alvar gav sig av till "Maulan" för att öva med den stora lågstadiekören inför skolavslutningen. Jag tror att det var fler än jag som tyckte att det var kul. Wilmer ville inte gå därifrån när det var slut så han släppte Carolines hand ute i korridoren och gick själv tillbaka in i matsalen/aulan.






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6