Onsdag den 29/5

Idag var där fyra glada och törstiga killar som kom till klassrummet för att äta lite frukt . På morgonen hade de först idrott tillsammans med Linus, Vilmer och Isabelle. Det blev mycket dans och rörelse till musik.

När vi hade fikat färdigt delade vi upp oss i två olika grupper. Harry, Vilmer och Alvar gick för att kolla på revyn som elever i åk 9 hade gjort. De satt länge och tittade på den. När elåk9 spelade och sjöng, gungade eleverna med till låtarna.  Om man se på leende på bilden, så ser man att Alvar tyckte om föreställningen. 


Jag och Jacob gick till mellan och högstadiet för att hälsa på kompisarna där. Vi började med att leka med en fallskärm ute på skolgården. Därefter gick vi tillsammans in för att ha musik. Det var många nya låtar som vi sjöng idag, låtar som Jacob sjöng vidare på när han gick tillbaka till klasskamraterna.



Slutet på dagen var Harry kvar i klassrummet tillsammans med Linus för att läsa några böcker . De andra tre gick till kören för att öva inför skolavslutningen. 



Imorgon är eleverna lediga för att det är Kristi himmelsfärdsdag och de som han anmält fritids på fredag kommer till skolan och har fritids hela dagen. 

Tack för denna veckan och trevlig helg önskar hela arbetslaget gm Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6