Måndag den 10/6

Morgonen började med liten samling där vi pratade om vad vi skulle göra idag. Efter samlingen dela vi upp oss i två olika grupper.  Wilmer, Alvar och Jacob gick eller åka till kyrkan tillsammans med mig, Isabelle och Vilmer.  Framme i kyrkan fikade vi först och när klockan slog 10 var det tid för oss att börja sjunga tillsammans med den stora kören. Vi tränade inför skolavslutningen som är på onsdag. 


Harry var kvar i skolan tillsammans med Linus. Där det var full aktivitet. De jobbade en lång stund i lådan, arbetade med lera tillsammans med kompisarna i 1-3B2. Innan Lunch hann Harry med att cykla en lång runda. 


Glada och mätta efter maten gick vi tillbaka till klassrummet. Där Lisa väntade på oss. Idag var hon i skolan och jobbade. Lisa hade gjort en bok som vi alla fick läsa. Den handlade om varför Lisa inte kommer vara i skolan på ett tag. På slutet av lektionen fick eleverna bestämma vars en sång som vi sjöng tillsammans. 



Imorgon badar våra elever. Vi kommer även få besök på eftermiddag av mellan- och  högstadiet, för att visa några filmer som vi har jobbat med detta läsåret. 

// Caroline 







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6