Onsdag den 5/6

Det var full aktivitet i idrottshallen idag. Idag gjorde de rörelse till musik, tränade på att stå stilla när musiken stannade.  På slutet hade de avslappning.


Efter frukt gick vi alla ut en lång stund för att njuta i sommarvärmen. Wilmer och Harry grävde i sandlådan, Jacob dansade till musik och Alvar lekte med en boll. 



Innan lunch satt vi oss framför smartboard för att skriva inbjudningskort till våra kompisar i mellan- och högstadiet. Då vi ska ha filmvisning för kompisar på tisdag, måste man lämna inbjudningskort till de.
När vi ändå hade smartboard framme passade vi på prata om nästa vecka och visa vilken  kyrkan vi skulle sjunga i. De elever som är i kören, kommer att öva i kyrkan på måndag. Vi samlas först här i skolan, sedan gå några och och andra åker bussen dit. 

Eftersom vi ska sjunga i kyrkan både på måndag och onsdag nästa vecka, passade vi på att öva avslutning sången. Idag tog vi fram mikrofonen igen. 


Efter lunch gick och rullade vi tillsammans till både mellan- och högstadiet för att lämna inbjudningskorten till dem. På högstadiet hade de musik och vi fick vara med på det. När vi kom till mellanstadiet var där inga barn där. Lisa som jobbar på mellanstadiet berättade för oss att eleverna i hennes klass var och badade, men att hon skulle berätta om inbjudan. Både mellan- och högstadiet kommer på tisdag. Kul tycker vi alla!  Då det var varmt ute idag och alla var trött, passade vi på att ha avslappning innan fritids börjar. 

Imorgon är det Sveriges nationaldag och det är ingen skola varken imorgon eller fredag. Det är fritids på fredag för dom som har anmält det. Vi ses igen på måndag, då stannar Harry är kvar i skolan tillsammans med Linus och vi andra åker/gå till kyrkan för att öva inför skolavslutningen. 

Trevlig helg och ledighet önskar hela arbetslaget gm Caroline  


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6