Tisdag den 11/6

Efter dagens snabba samling gick vi alla för att äta frukt. Därefter delade vi upp oss i två olika grupper. Alvar och Harry åkte till badet tillsammans med Vilmer och Linus. Tyvärr finns det inga bilder från badet idag. Men då det var deras sista lektion innan sommarlovet, blev det mycket lek och bus. 

Jacob och Wilmer var kvar i skolan tillsammans med mig och Isabelle. Först hade vi rast tillsammans med kompisarna i mellanstadiet, vi sjöng och gungade en lång stund. 


Efter rasten gick vi in för att ha filmvisning för elever i mellanstadiet tillsammans med eleverna i 1-3B2. De var spännande att se hur inne alla var i filmerna. Många sjöng med och tecknade till sångerna. 

När Harry och Alvar kom tillbaka var det mat. Idag blev det inge rast efter maten då vi hade bjudit ner några från högstadiet ner till vår klass. Vi ville visa de filmerna som vi har jobbat med detta läsåret.  När de hade gått för att hinna med taxi, startade vi smartboarden igen för att träna inför skolavslutningen som är i Lund Allhelgonakyrkan imorgon. 


Jag vill även passa på att påminna er alla om att både skola och fritids är stängt på Fredag den 14/6. Då vi personal har utvecklingsdag den dagen. 

Tänk även på att från och med torsdag går det inga skolskjutsar. Utan barnen lämnas och hämtas på fritids. 


// Caroline 






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6