Fredag den 30/8


På samlingen idag gick vi igenom vem som var i skolan. Även idag fick eleverna stäcka på sin arm för att göra nallefive med mig.

Idag när vi tittade i kalendern såg vi att det var ett födelsedagselev i klassen. Alvar som fyller år idag hade några bilder på sin iPad som han ville delar med sig till kompisarna. Vi  tittade på bilderna många gånger och Alvar berättade vad han hade gjort på morgonen. 

Efter lite rast och frukt gick vi in till klassrummet för att titta på veckans blogg. Eleverna var så fokuserade och hade mycket att prata om. När vi kom till skrattbilden på Wilmer och Harry, som jag tog ut på bloggen igår. Började alla att skratta igen.  Jag tog även fram en skrattburk som vi har här i skolan.  Den burk gör att man skrattar när man tittar i den. 





Slutet på dagen samlades hela lågstadiet i särskolan för att ha musikstund tillsammans. Innan vi tog fram sångkorten, visade jag hälsningen som vi hade fått ifrån Lisa. Vi sjöng även den nya sången. Tack så mycket Lisa hälsa vi alla, sången kommer bli en ny favorit och vi saknar dig här i skolan. 

Sen blev det tid för att ta fram sångkorten och det blev många favoriter som blev valda.


Innan några elever skulle till taxi. Visade jag att vi hade en flagga på piano, det var för att vi hade en födelsedagselev i klassen, vi sjöng och hurrade nio gånger för honom. 
Då det var lite tid kvar på sångstunden, bestämde vi oss för att ställa oss upp och göra olika rörelse till musik. Eftersom det skulle bli sittdans på fritids idag.



Trevlig helg 
önskar hela arbetslaget 
via Caroline 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6