Tisdag den 27/8

Efter lite samling delade vi upp oss i två olika grupper. Harry som skulle åka med och bada idag fick äta frukt tillsammans med Olle, Oliver och William. 


Där efter begav de sig mot bussen för att åka till badet. På badet idag simmade de och hade lite fri lek. 



Vi andra som var i kvar i skolan jobbade lite i våra lådor. Rand jobbade tillsammans med Johanna i ett eget rum. Wilmer och Alvar jobbade tillsammans med mig. 


Efter lite frukt passade vi på att leka med en boll, ute på skolgården. Vi tränade på att rulla bollen till varandra och även teckna varandras namn. 


När rasten var slut, gick vi in till köket för att börja skala äpple. Man märkte att några av eleverna kände igen vad vi skulle göra. De visade de nya och var så fokuserade på vad de gjorde och skulle göra. Innan idag på samlingen berättade jag att vi skulle göra äpplemos och det var precis det vi gjorde idag.



Slutet på dagen gick vi in för att smaka på äpplemosen. Men det var bara två som ville prova, de andra två nöjde sig med att titta och hälla upp äpplemos i en lite skål. Det blev så mycket äpplemos kvar, så vi sparade det och kommer att smaka det fler gånger här i skolan.


Vi avrundade dagen med att ha musik. Där vi spelade på trumma och gjorde det på olika sätt. Vi sjöng även om fingrarna som inte ville vara stilla. 




Imorgon ska vi ut på en lite utflykt för att plocka äpple, vi går vid tio och är tillbaka innan lunch. Tänk på kläder efter väder. 


//Caroline 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6