Torsdag den 28/8

Idag på samlingen hade vi fått en liten hälsning för Lisa. Eleverna så glada och de började teckna och sjunga. Vi kommer att visa videon igen på fredag, fast för alla i 1-3A och B när vi har musikstund.


Efter samlingen delade vi upp oss för att jobba i våra lådor. De som hade tid över efter lådarbetet, fick bestämma vad de ville göra. Rand, ville läsa en bok och det var precis det vi gjorde.

Innan lunch begav vi oss ut på utflykt för att plocka äpple. Man märkte att eleverna kände igen vad de skulle göra. De plockade äpple både från trädet och från marken. När man hade tagit ett äpple, fick man lägga ner det i en korg. Innan vi gick tillbaka till skolan, samlades vi för att prata om vad vi hade gjort idag. 



Slutet på dagen tog vi fram korgen med äpple. Även idag fick eleverna ta upp äpple där ifrån.  Vi pratade om hur äpple såg ut och de elever som ville fick även smaka på två olika äpple. Ett som var surt och ett annat som var sött. Vi hann även med att sjunga "vi gillar äpple" sången.  Medans vi sjöng sången, fick en i taget peka på en bricka där vi hade tagit fram olika sorter äpple.

 Glöm inte bort att lämna besked om ni kan eller inte kan komma på föräldramötet. 


/// Caroline 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6