Fredag den 20/9

Efter förmiddagsfika tittade vi ut och såg att det fanns massor av regn på marken. Vi pratade om vad man var tvungen till ha på sig för att vara ute en lång stund. När alla kläder var på, gick vi glada ut för att göra olika aktiviteter som till exempel cykla, kasta med en boll och hoppa i vatten pölar. 



Innan Lunch gick vi in för att titta på veckan blogg. Vi slutade lektionen med att läsa boken "Glädje spridare" av Linda Palm. Det handlar om en kanin som vaknade på morgonen och såg att det regnade och var grått där ute. Kanin blev ledsen, men försökte att tänka på alla saker man blir glad av. Just då tittade kanin ut och såg en vattenpöl på marken. Kanin tänkt att man kan hoppa i den för det var roligt och det blir man glad över. Det handlade även om att när man ler och ler mot någon annan så kan den också bli glad och le tillbaka.


Eleverna fick i tur och ordning titta i en spegel och le. Men även öppna munnen och se om man blev glad,  "Tänk att skratt kan smitta". 



Slutade av dagen hade vi musikstund tillsammans med de andra eleverna på lågstadiet. Även idag blev det många favorit sången. Vi spelade, klappade, sjöng och tittade på några filmer på smartboarden. 



Trevlig helg önskar hela arbetslaget 
genom Caroline 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6