Tisdag den 17/9

Innan vi skulle ta an våra lådor gick vi för att klippa ut tavlor av bildarbetet som vi har arbetat med två onsdagar i rad. Tavlorna kommer vi att hända upp här i klassrummet imorgon. 


Eftersom det inte var något bad idag, bestämde vi oss för att ta det lugnt med alla våra uppgifter. Vi var ute på rast, där vi dansade och gjorde olika rörelse till musik. När vi kom till en låt som många av förskolebarnen kände igen, blev vi omringade av sju elever, som dansade och sjöng tillsammans med oss.


Idag hade vi även musik tillsammans med Tetas klass. Alla fick välja en låt och det blev många favoriter. Det var en trevlig stund vi hade ihop och vi ser fram emot fredags musiklektion. 


 
Slutet av lektionen tog jag fram en korg där det fanns två olika sorters äpple. Vi pratade om begreppet stort och litet. Jag delade även äpple i två delar, i den fanns där  kärnor. Vi pratade om vad man kunde göra med en kärna och vilken färg de hade.  De elever som ville fick även smaka på äpple och de berättade att det smakade sött. 


// Caroline

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6