Tisdag den 24/9

När samling, lådarbete och förmiddagsfika var klar gick vi ut för att ha rast. Idag kom två elever från förskoleklass för att spela boll tillsammans med Alvar. Två andra elever gungade Wilmer och Rand i kompis gungan.  Harry cyklade runt medans några elever sprang bredvid honom på skolgården och hade "spring/körtävling". 


Det var ingen som ville gå in idag efter rasten. Men när vi tog fram schemat och berättade att vi skulle göra. Gick vi alla in för att ta av våra kläder, för idag stod det Scones på schemat. Man fick var och en titta på ett recept, följa det noga och även räkna hur många deciliter, matskedar och teskedar som man skulle ha av varje sak. Eleverna fick även träna på att vänta på sin tur och se när kompisarna gjorde sina moment. 


Efter lunch samlades vi på blåmattan. Vi tittade på scones som hade bakat innan i dag. Man fick tur och ordning lägga ner scones i en påse och sen sätta den i sin väskan. Så nu har eleverna med sig scones hem som de kan få smaka eller bjuda på ikväll. 



Vi slutade skoldagen med att ha musik. Man fick trumma på olika sätt, spela tillsammans men även var för sig. Jag tog även fram en korg med olika instrument. "Vad vill du spela på" var sången vi sjöng. Sången som handlar om att man får välja instrument och sen får man spela med den tillsammans med kompisarna i klassen. 


//Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6