Fredag den 11/10

När eleverna satt och åt frukt, tittade vi ut och då märkte vi en stor vattenpölar utanför vårt klassrum. Eleverna ville ut i regnet, så vi fick äta vår frukt snabbt. Vi pratade om att det var viktigt att ha på sig bra regnkläder när det regnar där ute, annars så kan man bli blöt. Ute på rasten blev det både cykel, hoppa i vattenpölar och sandlådelek.




Alla tyckte att det var roligt att vara ute på rast. När det var tid för att gå in så var det ingen som ville det. Jag berättade då att vi skulle titta på bloggen och se vad vi hade gjort denna veckan. 


Innan vi började med bloggen tog jag fram en kameran på ipaden, så att eleverna kunde se sig själva på storbild. Jag berättade för de att vi kommer att hålla på mer med film och bilder längre fram. 


Sen var det tid för att ta fram bloggen. Det vi pratade mest om idag, var bion besöket som vi gjorde igår. Eleverna berättade vad vi  hade gjorde och vilken film vi såg på. 


Efter lunch samlades vi alla i vårt klassrum för att ha musik tillsammans. Även idag fick alla välja va de ville sjunga, det blev många favoriter och eleverna lämnade klassrummet nöjda och glada. 




Trevlig helg önskar hela arbetslaget 
gm Caroline. 




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6