Onsdag den 23/10

Dagen började med samling och därefter fortsatte vi med lådarbete, innan det var tid för frukt och rast.

Efter rasten samlades vi i två olika grupper. Två stannade kvar i vårt klassrum och de andra två gick till Tetas klassrum.  Båda grupperna ha bild och form på onsdag, passar vi på att ha det tillsammans för att satsa på samspel. Vi mixa grupperna så mycket som möjligt, för att låta eleverna vara ett hjälp jag för varandra.




När vi hade målat klart, samlades vi runt smartboard för att läsa en liten kompisbok som heter "Prata om det" av Linda Palm. Boken handlade om hur det är att vara en bra kompis. Hur man ska göra när någon är ledsen, hur gör man någon glad  och hur säger man förlåt. Då vi prata mycket om samspel, passar den boken i på detta.


Efter Lunch fortsatte vi med samspelet på blåa mattan. Idag tog vi fram klossar och byggde med de. Vi räknade hur många klossar vi hade var.  Eleverna fick hjälpas åt att räkna, men även att bygg med klossarna. 



Innan lektionen var slut, släkte vi ljuset i rummet och tände klossarna. Om man vände på klossarna blev det olika färger på dom. Vi byggde även denna gången med klossarna och försökte göra ett högt torn med det. Det var viktigt att vi var försiktiga, då klossarna var hårda och det kunde göra ont om man fick det på sig.


Vi slutade skoldagen med att ha avslappning till lugn musik.



Imorgon är det åter biobesök, vi går från skolan kl 9.20 och är åter till lunch. 

// Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6