Tisdag den 22/10

Innan vi slutade vår samling tog jag fram två olika ballonger, en var grön och den andra var gul. Man fick välja viken av ballongerna vi skulle ta och då blev det den gula. Jag blåste upp den och band en snöre i den och tejpade fast den på bordet. Eleverna fick träna på att kasta upp ballongen och där efter kasta den till en kompis i klassen.


Vi hann även med att ta fram en grön ballong. Men den gröna ballongen tränade vi på att räkna till tre. När vi kom till tre, släppt jag ballongen och den flög iväg.

När vi inte åker till badet, har vi bak istället med Teta. Det var precis vet vi hade idag och vilken lektion det blev. Alla följde scones schemat och var så delaktiga.  Nu har eleverna scones i sin väska som de får äta eller bjuda på ikväll. 







Sista lektionen samlades vi i vårt klassrum för att jobba med stavelser tillsammans med Tetas klass. Vi pratade och tittade på hur olika stavelser lät och hur man formade munnen.  Eleverna fick välja en lapp och vi andra klappade i takt, samtidigt som vi sjöng till exempel "a".




// Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6