Onsdag den 20/11

Efter lite förmiddagsfrukt och rast gick vi in till Tetas klassrum för att fortsätta vi med våran sagoträd projekt.  Idag fick vi limma upp olika bilder på böcker som vi har läst i båda klasserna. Eleverna fick välja vilken bild de ville limma på, därefter fick de gå till trädet och trycka på bilden på den.




Nu hänger sagoträdet i kapprummet bredvid äppleträdet. 



Eftersom det fortfarande fanns tid kvar på lektionen samlades vi i vårt klassrum för att prata om vilken dag va idag, att det är barnkonventionens dag genom att läsa boken "Lika värde" av Linda Palm och Lisa Sollenberg. 


Innan vi gick till lunch, tog vi fram sången "här är vi på barnenen dag". Vi sjöng och tecknade till den. Man märkte att några av eleverna hade hört den innan, då de var med och tecknade sången direkt när de hörde sången.

På sista lektion samlades vi nere på den blåa mattan. Idag fortsatte vi med att räkna, bygga och leka med ljusklossar. Även idag fick eleverna jobba två och två. Vi tittade även på hur högt torn vi kunde göra tillsammans. Viktigt att vara försiktigt, då klossarna är väldigt hårda. Innan det blev fritids slutade skoldagen med att ha avslappning.




// Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6