Tisdag den 26/11

Idag började vi med samling, där vi tittade på vem som var i skolan och tittade på vilken dag det var idag.  Vi såg att det fanns en badbild i kalendern, så idag var det bad på schemat. När vi tittade i elevernas väskor på morgonen såg vi att Alvar och Wilmer hade med sig badkläder.  Rand hade inte badkläder med sig, men ledsen blev hon inte över det. Då hon fick vara kvar i skolan och ha lektion tillsammans med kompisarna i Tetas klass.

På badet idag gjorde de många olika aktiviteter. De tränade på att gå, att hoppa och att flyta på ryggen. De slutade lektionen med att ha frilek där de busade.



Rand som var kvar i skolan jobbade först i lådarbete tillsammans med Johanna. Därefter gick de ut och gungade tillsammans med några elever från förskoleklassen.  Innan lunch hade vi musik nere på den blåmattan. Idag fick man spela på olika sätt på den stora trumma. Man fick även bestämma mellan två instrument och se var man kunde sätta den någonstans. När man hade valt mellan tamburin eller maracas,  fick vi sjunga om detta.



Efter lunch hade badkillarna kommit tillbaka till skolan. Vi samlades nere på den blåmattan och hade musik. Även på denna lektionen tog vi fram den stora trumman och spelade på olika sätt. Vi slutade skoldagen med att ta fram sångkorten och eleverna fick välja vilken sång de ville att vi skulle sjunga. Det blev "rap-klapp", "fingrarna vill inte vara still" och "vad vill du spela på".




// Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6