Måndag den 24/2

Så var vi igång igen med skolarbetet efter en veckas lov. Det var roligt att träffas igen och alla verkade sugna på att få jobba.

Vi inledde dagen med lite bokstavsarbete. Efter att vi tittat på vår egen R-film som vi spelade in innan lovet fortsatte vi med ytterligare en film om bokstaven R som vi inte gjort själva. Därefter fick alla plocka fram sina iPads och skriva R samt titta på de bokstavsfilmer som vi redan har samlat på oss på driven.





Resten av dagen var det mycket fokus på motoriska aktiviteter, både i teorin och i praktiken. 
Det var träning i idrottshallen samt löp- och körrundor på rasten. 


Slutligen hade vi vårt "Må bra-tema" ihop med parallellgruppen där vi fokuserade på rörelse. Genom en film om motion fick vi lite tips på vad man kan göra om man vill röra på sig och varför man ska göra det och sedan tittade vi på våra egna filmer och bilder när vi rör oss på olika sätt. Det verkade som om eleverna tyckte att det var spännande att se sig själva och kompisarna på film och bild. När vi pratat om filmerna avrundade vi arbetspasset med att välja några rörelser som vi utförde tillsammans till musik. Då blev det krypa, springa och köra rullstol.



I morgon är det den andra gruppen som badar så vi stannar i skolan och arbetar under förmiddagen.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6