Fredag den 20/3

Så är det fredag igen. En konstig vecka får man nog säga att det har varit så här i Corona-tider men vi har haft det bra ändå. Idag har vi haft ett digert schema och Wilmer och kompisarna i andra gruppen har jobbat hårt. 

Wilmer och jag började dagen ensamma. När samlingen var avklarad plockade vi fram vårt temaarbete. Idag stod de fem sinnena på programmet. Vi upprepade sinnesramsan från igår och plockade sedan fram fem lådor, en för varje sinne.


Jag hade tänkt att vi skulle hinna med en eller två men det var en mycket fokuserad Wilmer som tog sig an arbetet och betade av alla lådorna i tur och ordning. Vi tittade med förstoringsglas, lyssnade i burktelefon, luktade på olika burkar, kände i påsar efter hårda och mjuka föremål och smakade på grejer som fanns i burkar. 





Efter en kort rast var det dags för rörelse ihop med kompisarna i andra gruppen. Vi inledde med "Må bra-loppet" och när vi räknade samman dagens varv upptäckte vi att Wilmer hade fyllt hela sitt diplom, först av alla, så nu har han fått med sig det hem och ett nytt tomt sitter på väggen i kapprummet i väntan på nya rundor.


Efter löprundorna tog vi ut lite musik och hade rörelse till musik.


...och därefter gick vi alla upp till soprummet och sorterade vårt skräp.



Som vanligt avslutade vi dagen och veckan med sångstund.


Nu inväntar vi vad som sker under helgen och hoppas att vi ses på måndag allihop.
Trevlig helg!

/Arbetslaget gm Lisa




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6