Tisdag den 31/3

När vi tittade i almanackan in morse såg vi att det var sista dagen i mars. I morgon börjar april och den dagen får man hitta på lite bus om man vill. Vi får se om vi kan komma på något kul lur ;-)...

Under samlingen introducerade vi nya namnlappar där man både fick träna på att stava sitt namn och berätta vilken färg man har på tröjan eller hur man känner sig.




Sedan fortsatte vi arbeta med vårt tema med fokus på de fem sinnena. Vi gick igenom allihop innan vi fokuserade på smaken. Alla som ville fick smaka på sakerna i våra smakburkar och berätta om det smakade gott eller illa. Vi som gjorde det var ganska eniga om att allt smakade gott.



Under fruktstunden berättade Harry för Gustaf om Alfons och Viktor och hur kul de har tillsammans.


Efter en stunds rast i solen tog vi en rejäl promenad runt skolgården. Nästan 25 minuters promenad/cykling/rullstolskörning fick vi till och det var trötta, varma och rosiga barn som återvände till utgångspunkten. Våra dagliga träningspass känns oerhört givande på konditions- och styrkefronten.

Dagen avrundade vi på mattan med bokläsning utifrån temat. Vi läste om Lilla Lena och Svenne som sprang snabbt och tog tid på varandra och sedan om Babblarna som skulle sova. När vi slutligen sjöng Babblarnas vaggvisa ville alla pojkarna lägga sig ner på kuddar och vila en stund. Mysigt och avkopplande avslut på dagen.



/Lisa







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6