Fredag den 24/4

Eftersom det saknades ett diplom på väggen igår efter Må bra-rundan så ägnade vi en stund åt att räkna ihop gårdagens rundor och sätta kryss i våra diplom under dagens samling. Då upptäckte vi att Harry hade fyllt sitt första diplom. Vi klappade i händerna för honom och stoppade sedan diplomet i väskan. Även Wilmer hade ett diplom i sin väska så han fick också en applåd innan vi började kryssa i ett nytt diplom för honom också.

Efter rasten drog vi iväg på vår dagliga rörelserunda. Idag var det träning i parken vid kullarna. Både Harry och Wilmer hann med två varv. Imponerande! Alvar upptäckte en fågel på gräsmattan och tog en liten avstickare under konditionsträningen för att titta lite närmare på den. Tyvärr flög den när han började närma sig.




Efter en veckas uppehåll hade vi äntligen sångstund igen ihop med de andra två grupperna som avrundning på veckan. Wilmer hade turen att få välja först och då blev det "Ägg ägg" till mångas förtjusning. Till den finns nämligen en bildserie med en massa tokiga bilder, bland annat där jag har fått skägg av att äta ägg.




Trevlig helg!
önskar hela arbetslaget
gm Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6