Torsdag den 23/4

Innan alla kom på sina platser fick man jobba lite i sin Ipad. Det blev många olika filmer som de tittade på från deras drive.  Vi fortsatte samlingen med att se vem som var i skolan. Man fick även leta efter alla sina bokstäver i sitt namn och berätta vilken färg man hade på sin tröja.



Idag fick Wilmer berätta vad det var för väder. Wilmer tänkte länge och när han sen tittade upp mot himlen såg han hur solen lyste in genom fönstret på hans ögon, så idag var det soligt ute. Innan samlingen tog slut delade vi upp oss i två olika grupper. Alvar och Wilmer läste munsagan tillsammans med mig. Harry satt och läste "godnatt sov så gott Alfons Åberg" tillsammans med Gustav.


Vi fortsatte skoldagen med att ha idrott ute på skolgården. Idag blev de några varv på må bra loppet. Därefter fortsatte vi lektionen med att träna våra ben och armar genom att ha rörelse till musik.


Sista lektionen samlades vi alla i vårt klassrum för att ha lektion tillsammans med Maria. Idag fick vi titta på en film som handlade om " Grodan och hans vänner". Vi slutade hela skoldagen med att sjunga och göra rörelse tillsammans med Kalvin.



// Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6