Torsdag den 30/4

Morgonen började med samling. På samlingen gick vi igenom vem som var här. Vilken dag det var och att imorgon är vi lediga. Jag berättade även att det var en ny månad imorgon som kalls för Maj. 


Innan samlingen var över fortsatte vi med att arbete bildarbetet som vi började med igår. Idag fick eleverna räkna alla sina frigolitbitar och därefter tog vi i alla frigolitbitar i en liten plastlåda.

När samlingen var slut delade vi upp oss i två olika grupper. Wilmer och Alvar hade munsagan tillsammans med mig. Harry läste en Alfons saga, samt alla månader tillsammans med Johanna. 



Vi fortsatte dagen med att ha idrott ute tillsammans med Vilmer. Sån tur att vi alla ha kläder efter väder, när regnet visar sig. Idag fick vi gå "må bra" loppet och träna på att ställa sig och sätta sig igen på en stol. 



Sista lektionen hade vi lektion tillsammans med Maria.  Vi började lektionen med att titta på ett avsnitt från grodan och hans vänner. som firade nyår. Vi hann även med att titta på ett avsnitt från bokstavshissen, idag tittade vi på bokstaven R. 


Slutat av lektionen berättade Maria att det var valborg idag och att man brukar titta på Valborgsbrasa, samt sjunga "Vintern rasat".  Hon berättade även att det var en ny månad imorgon som kallas för Maj. Eleverna fick se en liten brasa på storskärm och man såg hur fint de tyckte att det var. 


Ha nu en trevlig långhelg, så ses vi alla igen på måndag. 
 önskar hela arbetslaget gn Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6