Fredag den 29/5

Idag var hela klassen samlad igen. Så roligt! 
Alvar, Harry och Rand passade på att arbeta med sina iPads en stund i väntan på att Wilmer skulle bli färdig i morse. Det var med stort fokus som alla tog sig an den uppgiften. Det blev Må bra-filmen, bokstavsfilmer från UR, skriva bokstäver och läsa böcker i Polyglutt när eleverna fick välja. 


Sedan var det dags för samling. Alla hade satt ihop sina namn och funderat kring hur de kände sig idag. Detta satte vi sedan upp på tavlan och pratade om innan vi slutligen sjöng om det.

Efter rasten var det dags för vårt dagliga konditionspass. Hårt arbete i slingan runt parken för allihop. Rand gick ut tufft och sprang minst hälften av de tre varv som hon hann med och Alvar blev inspirerad av hennes energi och körde stenhårt i uppförsbacken.




Dagen avrundade vi som vanligt tillsammans med de andra två grupperna. Idag inledde vi sångstunden med att sjunga sommarsånger för att öva lite inför avslutningen. Sedan hann vi dessutom med några andra sånger med spel på pinnar och tonbox innan vi slutligen sa hej då till varandra.

Vi ses igen på måndag och hoppas att alla får en fin helg!
/arbetslaget gm Lisa




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6