Fredag den 8/5

Så var det fredag igen! Tiden går snabbt när man har roligt :-)
Harry berättade för oss vad man kan göra på fredagar efter skolan och jag tror att inspirationen till det kom från en Alfonsfilm. Det ledde till en liten diskussion om fredagsmys.


När vi kikade på bilder från veckans blogg och pratade om vad som hänt så fick vi besök av Monica från Habiliteringen. Det är alltid roligt när vi kan samarbeta!

Efter rasten bar det av på träningsrunda runt parken. Allra bäst är nerförsbacken men vi har elever som kämpar även uppför. Mycket bra jobbat!

 


Att samla alla våra tre grupper för sångstund på fredag eftermiddag är det nog fler än jag som njuter av. Det engagemang som eleverna uppvisar är otroligt och vi tränar så många olika saker, inte minst demokrati och att kunna rätta sig efter någon annans beslut. Genom variationen i sånger och aktiviteter kopplade till dem får vi dessutom in arbetsmoment från alla de ämnesområden som vi arbetar med. Både Alvar och Wilmer hade turen att få välja sånger idag och då blev det "Tjena mittbena" och "Vattensången". Den första fokuserar på motorik och den andra handlar om vad man kan göra med vatten, alltså vitt skilda fokus.

Jag vill påminna om att det är utvecklingsdag på torsdag i nästa vecka. Fritids är öppet som vanligt men det är ingen skola.

Trevlig helg!
önskar hela arbetslaget
gm Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Fredag den 5/6

Tisdag den 9/6