Tisdag den 12/5

Under vår förmiddagsträning i parken fick Wilmer och Alvar syn på en sopbil idag som vi stannade och tittade på en stund innan vi fortsatte. 


Kan berätta att även Harry och Alvar körde två hela varv idag. Otroligt strongt! Wilmer som också gick två hela varv i ett ganska högt tempo passade på att vila sig lite i gungan när vi kom tillbaka till skolan. Man blir både varm, trött och andfådd av konditionsträning


Under eftermiddagspasset var det dags för bokläsning på storskärm. Killarna fick rösta fram vilken bok de ville höra och idag blev det God Natt Alfons Åberg. Vi passade även att natta Babblarna när vi ändå pratade om att sova och under den sången/sagan var det fler som blev sugna på att vila sig lite på en kudde innan vi drog igång lite rörelseträning som avrundning på arbetspasset.


Nästa vecka händer lite saker som inte följer det vanliga schemat.

  • På tisdag 19/5 ska vi springa/köra/gå "Skolloppet" tillsammans med resten av skolan. Jag har skickat hem lite information om detta som ligger i väskorna. Vill betona att sponsorsdelen är helt frivillig. Det som är väldigt bra är att sträckan vi ska springa/köra/gå är samma som den vi har tränat på i flera veckor så den enda skillnaden blir att vi får trevligt sällskap av andra klasser på rundan.
  • På onsdag 20/5 Ska vi åka på utflykt till Måryd ihop med 1-3A och kompisarna i parallellgruppen. Vi åker buss dit vid 9-tiden och kommer tillbaka till skolan runt 13. Den dagen skulle alla behöva ha matsäck med sig. Vi behöver omgående veta om det är svårt för er att fixa matsäck för att i så fall kunna ordna detta via skolan.

/Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Fredag den 5/6

Tisdag den 9/6