Torsdag den 28/5

Idag när vi hade samling tittade vi på vad det var för väder idag. Både Wilmer och Harry berättade att det var soligt ute. När vi sen skulle titta ut och se om vi kunde se solen var den inte där. Den hade gömt sig bakom alla träd, men vi bestämde oss ändå för att ta bilden soligt. 

Innan samlingen tog slut delade vi upp oss i två olika grupper. Idag jobbade vi med sagor av olika slag. Harry jobbade med Alfons som inte ville sova och Wilmer jobbade med munsagan. Båda killarna fick sitta en stund vid sina ipad och läsa några böcker från må bra temat. 



Vi fortsatte dagen med att ha idrott ute tillsammans med Vilmer.  Lektionen började med att vi gick eller körde "må bra" loppet, därefter fortsatte vi med att träna på att resa sig från sittande till stående. Harry fortsatte lektionen med att köra runt skolgården.




Sista lektionen pratade vi om vänskap. Vi började lektionen med att titta på ett avsnitt från "grodan och hans vänner", idag handlade filmen om grodan som träffar en främling. Vi tittade även på en kort film som handlad om en kanin som heter Simon.



 Hela skoldagen slutade med att vi sjöng och dansade till några sånger som handlade om vänskap.

// Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Tisdag den 9/6

Fredag den 5/6