Torsdag den 7/5

Idag när samlingen var sluta delade vi upp oss i två olika grupper. Harry läste tillsammans med Vilmer. Idag läste de en berättelse om Alfons Åberg som inte ville sova. Harry var med och pekade samtidigt som Vilmer läste.  

Alvar och Wilmer gjorde munsagan tillsammans med mig och Gustav. Nu mera är det två killar som vet precis vilka saker som kommer var i berättelsen.  

Vi fortsatte dagen med att ha idrott ute. Även idag blev det många varv på "må bra loppet". Alla tre killar körde/ gick runt 8, 10 varv.  Alvar och Wilmer  fortsatte lektionen med att träna på att resa sig upp från en bänk samtidigt som de sjöng  "upp, upp " sången. Harry fortsatte med att köra runt på skolagården. 

Skoldagen slutade inne i vårt klassrum där vi började lektionen med att sjunga en sång om Olle och Harry sjöng igår på inskolningen. Vi fortsatte lektionen med att titta på ett avsnitt av Grodan och hans vänner. Idag fick grodan en ny vän. När filmen var slut fortsatte vi med att prata om hur en kompis ska vara. Hela skoldagen slutade med att vi dansade och gjorde rörelse till musik. 



// Caroline 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Torsdag den 16/8, Första skoldagen

Måndag den 25/2

Fredag den 12/6

Fredag den 17/8

Torsdag den 11/6

Onsdag den 10/6

Tisdag den 2/6

Torsdag den 2/5

Fredag den 5/6

Tisdag den 9/6